4 Rotterdamse toeleveranciers Marine & Offshore omarmen hospitality CHIO

Rsz dsc 0543

Vier bedrijven die actief zijn in de Marine & Offshore business ontvangen dit jaar op zaterdag gezamenlijk hun relaties, met partner, in een loge aan de Rotterdampiste.

Enkele jaren geleden ontdekte Ton Raemakersvan Euro Rigging, een onafhankelijkingenieurs- en adviesbureau gebied van werktuigbouw in de breedste zin des woords en met klanten in o.a. inde marine en offshore wereld, de business to business mogelijkheden van het CHIO Rotterdam. “Dat beviel goed. De klanten die we hadden uitgenodigd met hun partner waren zo enthousiast dat ze het jaar daarop graag weer wilden komen,” aldus Raemakers. “De entourage is stijlvol en de hospitality is erg goed voor elkaar.”

JB systems, leverancier van industriële automatiseringsoplossingen voor bijv. pijplegsystemen, nodigt inmiddels al voor de tweede keer hun relaties uit. “Ik zag wel iets in het idee van Ton,” zegt Kees van der Meijden, sales manager van JB Systems. “Vorig jaar hebben we samen onze relaties uitgenodigd en dat was een groot succes. Het evenement heeft uitstraling en het publiek dat er komt is een leuke afspiegeling van sportliefhebbers en het Rotterdamse zakenleven. En we merken dat ons concept ook andere ondernemers aanspreekt. Zou leuk zijn als we dit een beetje kunnen laten groeien in de komende jaren.”

Tegelijk met JB Systems sloot ook Avezaat Cranes zich aan bij het initiatief. Directeur Bert Avezaat: “Wij hebben redelijk wat klanten die afkomstig of gerelateerd zijn aan de Offshore en Marine wereld. Het evenement leent zich uitermate goed voor de combinatie tussen het zakelijke en het sportieve in een professionele en goede ambiance. We hebben erg veel positieve reacties gehad van de relaties die we eerder hebben uitgenodigd en we hebben er ook dit jaar weer veel zin in. “

Pieter Blanksma van Doedijns was vorig jaar een van die relaties die door Raemakerswas uitgenodigd en heeft zich dit jaar bij Euro-Rigging, JB-systems en Avezaat Cranes aangesloten als gastheer van deze ‘Marine & Offshore’ ontvangst. Ook Doedijns levert aan klanten in de marine en offshore wereld. “Het is iets totaal anders dan voetbal. Het is een uniek evenement in Nederland en de partners van onze relaties vinden het leuk om mee te gaan,” aldus de Busines Unit directeur van de leverancier van hydraulische aandrijfsystemen. Doedijns nodigt dit jaar een twintigtal relaties uit voor het CHIO Rotterdam.

De relaties van deze vier bedrijven gaan een mooie zaterdag of -avond beleven tijdens het 68ste CHIO Rotterdam

  • Deel dit artikel