29-04-2011, Kaarten slotdag FEI EK Dressuur 2011 uitverkocht

Gisteren werden de laatste kaarten voor de slotdag van de FEI European Dressage Championships 2011..

Gisteren werden de laatste kaarten voor de slotdag van de FEI European Dressage Championships 2011 in Rotterdam, waarop onder andere de Kür op Muziek gereden wordt, verkocht. Voor de overige dagen van het FEI EK Dressuur, dat van 17 t/m 21 augustus in het Kralingse Bos plaatsvindt, zijn nog wel kaarten verkrijgbaar via www.ekdressuur2011.nl. Passe-partouts zijn echter niet meer beschikbaar.

Het wordt een waar spektakel hier in Rotterdam, zegt Frans Lavooij, voorzitter van het uitvoerend comité van het FEI EK Dressuur. Ook voor de andere dagen, en dan met name voor de zaterdag, verwacht ik dat we snel uitverkocht zijn en dat terwijl we nog bijna vier maanden hebben voor het evenement begint. Van veel verschillende landen komen de bestellingen binnen, iedereen wil blijkbaar meebeleven wie de nieuwe Europese kampioen gaat worden.

Geweldig dat de kaarten voor de zondag nu al verkocht zijn. Dit is een teken dat het evenement leeft onder de mensen. Gezamenlijk werken we toe naar een top evenement aldus Heleen Crielaard, hoofd sponsoring Rabobank.

  • Deel dit artikel