13-05-2011, Deloitte verbindt zich graag aan kwaliteit en uitstraling

Vorige maand ontving Arnold Vredenbregt, partner bij Deloitte, de Vrienden van het CHIO Rotterdam op de 44e verdieping...
Vorige maand ontving Arnold Vredenbregt, partner bij Deloitte, de Vrienden van het CHIO Rotterdam op de 44e verdieping van de prachtige Maastoren in Rotterdam. Dat Deloitte zich graag aan de stad Rotterdam en de Rotterdamse ondernemerswereld wil verbinden, is geen verrassing met zon schitterende locatie als Nederlands hoofdkantoor. De ondernemers die tijdens de Vriendenbijeenkomst aanwezig waren bleken stuk voor stuk onder de indruk van de unieke eigenschappen van het gebouw en natuurlijk het prachtige uitzicht over de stad.
Die bewuste keuze voor Rotterdam, kwaliteit en uitstraling gaat nog verder. Het is ook een reden voor Vredenbregt om zich met Deloitte aan te sluiten bij de Vrienden van het CHIO en hun relaties tijdens het Rotterdamse evenement te ontvangen. Het CHIO is het mooiste Rotterdamse sportevenement waar onze klanten graag komen, aldus Vredenbregt. En de Vrienden van het CHIO onderscheiden zich van veel andere netwerkorganisaties doordat het allemaal positief ingestelde ondernemers zijn. Van die mensen die er gewoon lekker tegenaan willen gaan.
BerichtDeloitte
(Pol fotografie bv) Vriendenbijeenkomst bij Deloitte - Deloitte 5 april 2011
  • Deel dit artikel