10 jaar Vrienden van het CHIO

Rsz dsc 3706

Precies 10 jaar geleden ontving toenmalig burgemeester Ivo Opstelten de Vrienden van het CHIO Rotterdam voor hun allereerste vriendenbijeenkomst in de Burgerzaal van het Rotterdamse stadhuis. En net als 10 jaar geleden sprak Ivo Opstelten de Vrienden gisterenavond weer toe tijdens de bijeenkomst in de Grandstand als aftrap van het lustrumjaar van de Vrienden van het CHIO Rotterdam.

Zowel Opstelten als voorzitter van de Vrienden, Pieter Baan, en algemeen directeur van het CHIO Rotterdam, Jan de Mooij, blikten terug op de afgelopen 10 jaar. In die tien jaar zijn de Vrienden van het CHIO uitgegroeid tot een sterk business netwerk van ruim 120 bedrijven, waarvan er zeker nog 50 sinds het eerste uur actief zijn. Misschien niet allemaal paardensportkenners pur sang maar de Vrienden van het CHIO zijn wel heel trouw in hun steun naar het evenement. Ruim 1,2 miljoen euro was de bijdrage van de Vrienden van het CHIO in de afgelopen 10 jaar aan het evenement. En daarmee zijn zij een belangrijke partner voor het CHIO Rotterdam.

Die rol zullen de Vrienden blijven vervullen naar de toekomst. Maar even goed blijft het business netwerk de maatschappelijke rol vervullen die minstens zo belangrijk is voor de stad Rotterdam en voor het evenement.

Na het officiële gedeelte werd de avond voortgezet met een voortreffelijk Walking Dinner in restaurant Schoufour.

  • Deel dit artikel