TTC-talenten dromen ervan mee te doen aan CHIO Rotterdam

Clinic Matthi Boomaars 1

De spring en –dressuur talenten van het Talenten Trainings Centre Zuid-Holland, dat met ondersteuning van Rotterdam Topsport op de Rotterdamsche Manège geselecteerde spring- en dresuurtalenten een intensief trainingsprogramma biedt, hebben tijdens dit 65ste CHIO Rotterdam gesnuffeld aan de topsport. De dressuurtalenten hebben donderdag samen met trainer en jurylid Matty Boomaers de Grand Prix Special gevolgd. Alle talenten hadden oortjes in en kregen tijdens de proeven uitleg van Matty. De springtalenten deden hetzelfde tijdens de Dura Vermeer prijs springen met niemand minder dan bondscoach springen Rob Ehrens.

’s Avonds kregen alle talenten in het perscentrum een media training van hippisch journalist Jacob Melissen. “Ik zeg nooit meer iets lelijks over m’n trainer,” was de reactie van een van de talenten na de media training.

Gisteren hebben de dressuurtalenten met hun eigen trainer Barbara Koot getraind in het Interchem stadion. Daarbij ging het vooral om het losrijden en binnenkomen…. dat bleek toch lang niet zo simpel als gedacht. Vanmiddag staat er voor de springruiters nog een training op het programma met Richard Kaptein.

  • Share this article