Zorgeloos en in stijl van en naar het CHIO Rotterdam

Jeeves valet parking

Gedurende het CHIO Rotterdam zijn de wegen rondom het evenementen terrein veelal afgesloten en is het vaak behoorlijk druk in de directe omgeving. Dat vraagt o.a. om een innovatief mobiliteitsplan om de bezoekers en gasten van en naar het CHIO Rotterdam te brengen. Ruim 10 jaar heeft Jeeves op een gastvrije wijze de Valetparking geregeld tijdens het CHIO Rotterdam.

Met de groei en steeds grotere druk op het verkeer is het noodzakelijk om onze transportservice uit te breiden. Onze Legacy Partner HR Via Care gaat met ingang van het komende CHIO Rotterdam deze serviceverlening overnemen. Zij hebben alle mogelijkheden in huis en hebben ook ruime expertise in transport van en naar Schiphol, niet onbelangrijk met de toenemende internationale belangstelling.

Daarbij biedt HR Via Care meteen nieuwe interessante services, zoals de BOB thuisbrengservice. U wordt in uw eigen auto thuisgebracht door een chauffeur. De thuisbrengservice kan vooraf gereserveerd worden via telefoonnummer: 010 280 8139.

Ook nieuw is de luxe vervoersservice. U wordt thuis opgehaald in een luxe en comfortabele Tesla en naar het CHIO Rotterdam gebracht. Indien gewenst wordt u ook weer thuisgebracht. Ook de luxe vervoersservice is vooraf te reserveren via het telefoonnummer: 010 280 8139

Wij danken Jeeves voor de jarenlange plezierige samenwerking en wensen HR Via Care veel succes toe in het verder uitrollen van hun transportservice.

  • Share this article