Zien we u in januari in ons Stroodorp?

People27sbusiness

Al enige jaren is het Stroodorp van het CHIO Rotterdam niet een keer maar twee keer per jaar het gezellige middelpunt waar ondernemers uit de regio elkaar ontmoeten.

Op 14 en 15 januari is het CHIO Stroodorp namelijk weer te vinden op People’s Business. Een groeiende groep partners van het CHIO Rotterdam waaronder Allianz, Dura Vermeer, NautaDutilh, Rabobank, Van der Valk Exclusief en de Vrienden van het CHIO heten hun relaties graag welkom op dit Stroodorpplein in Beurs WTC.

Het CHIO Rotterdam werkt al jaren vanuit een bundeling van krachten op commercieel gebied en maakt verbindingen tussen bedrijven en netwerken.

Met deze visie is het CHIO in 2013 gestart met dit totaalconcept tijdens People’s Business. Daarmee geeft het CHIO o.a. concrete invulling aan één van de USP’s van het CHIO Rotterdam, namelijk de 12-maandenkalender van het evenement. Door het jaar heen brengt het CHIO Rotterdam tijdens verschillende bijeenkomsten sponsors bij elkaar en koppelt interessante zakelijke partijen aan elkaar. Dit gebeurt op verschillende niveaus, denk aan DGA’s, salesmanagers en marketingspecialisten. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om business met elkaar te doen.

People’s Business is voor het CHIO Rotterdam bovendien de start van de 12-maandenkalender 2015 en dus ook de nieuwjaarsbijeenkomst voor de relaties.

  • Share this article