Warm ontvangst voor Vrienden van het CHIO

DSC 1787

Afgelopen week waren de Vrienden van het CHIO Rotterdam te gast bij “The Manhattan Hotel Rotterdam”. General Manager Erik de Wit had voor deze gelegenheid gezorgd voor de excellente gastvrije ontvangst waar ook zijn wereldberoemde gasten – onlangs nog de nummer 1 tennisser van de wereld Roger Federer met zijn familie – graag voor terugkomen.

De Vrienden lieten zich de luxe van dit vijfsterren hotel bijzonder wel gevallen. Onder het genot van een drankje en heerlijk hapje in de mooie Rotterdamzaal kregen de Vrienden van het CHIO een interessante presentatie van Iris Smid over het Central District, waar o.a. het nieuwe Centraal Station tegenover The Manhattan Hotel Rotterdam gerealiseerd wordt.

Voorzitter van de Vriendenclub, Pieter Baan, mocht tijdens de bijeenkomst maar liefst 3 nieuwe Vrienden verwelkomen, Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp, Sørensen Weijers & Ko en Muider Buiten B.V. Met enige trots vermeldde hij ook dat een van de Vrienden, Nauta Dutilh, in 2012 een stapje verder gaat en sponsor van het CHIO Rotterdam is geworden. Bij de verloting welke Vriend in 2012 logovermelding op de kleding van de vrijwilligers krijgt was het lot automobielbedrijf Kalfsbeek gunstig.

Natuurlijk was ook voorzitter van het CHIO Rotterdam bij de Vriendenbijeenkomst om een kleine update over de stand van zaken rondom het CHIO in dit Olympisch jaar te geven.

  • Share this article