Vrijwilliger in de spotlight: Floep Timmenga

Fotorunners
Bijna iedereen op het CHIO Rotterdam, toeschouwer, sponsor, pers, groom of deelnemer, is gretig afnemer van startlijsten en uitslagen. En hoewel de informatie tegenwoordig ook online beschikbaar is worden er tijdens het CHIO duizenden papieren exemplaren verspreid onder belangstellenden. Het CHIO Rotterdam beschikt tijdens het evenement over een eigen Copy Service.

Een van de vijf vrijwilligers van de Copy Service die voor al die startlijsten en uitslagen zorgen is Floep Timmenga. Floep is zelf enthousiast amazone op de Rotterdamsche Manège en al flink wat jaren actief als vrijwilliger tijdens het CHIO Rotterdam. “Het is gezellig in het team van de Copy Service en je komt op allerlei plekken waar je als bezoeker niet mag komen., aldus Floep. Afgelopen jaar bijvoorbeeld toen ze de startlijsten moest brengen naar de VIP-tafel van een aantal Arabische prinsessen.

Floep heeft er al weer zin in. “We moeten best hard werken want iedereen wil de lijsten altijd heel snel hebben. Maar we zodra de startlijsten klaar zijn hebben we gelukkig tijd om naar de wedstrijd te kijken, we moeten toch wachten tot die klaar is voordat we weer uitslagen kunnen gaan printen en verspreiden.”

  • Share this article