Vrijwiliger in de Spotlight: Jannet Visser

Janet Visser

De dinsdag voorafgaand aan het CHIO Rotterdam en de eerste dagen van het evenement is het topdrukte bij de accreditatie office. De vele honderden deelnemers, grooms, officials, vrijwilligers, media-vertegenwoordigers, medewerkers, etc. moeten voor ze het terrein op kunnen namelijk eerst hun accreditatiepas met foto laten maken bij de accreditatie office. Jannet Visser zorgt al voor het 6e jaar samen met haar collega’s van de accreditatie office voor een vriendelijke ontvangst en een efficiënte afhandeling. Dat gaat tegenwoordig stukken beter dan een aantal jaren geleden… “in de zes jaar dat ik als vrijwilliger bij de accreditatie betrokken ben heb ik met 3 verschillende computersystemen gewerkt die ook nog eens elk jaar net een beetje anders waren dan het jaar daarvoor,” aldus Jannet. “Nu werken we al een paar jaar met hetzelfde system en printen we voor zover mogelijk de passen tevoren al. Dat scheelt veel wachten.”

Mensen die niet goed tevoren zijn aangemeld worden door de accreditatie medewerkers gecontroleerd bij het secretariaat en daar wordt als alles klopt dan terplekke een accreditatiepas voor gemaakt. Volgens Jannet zijn de meeste mensen ook als het wat langer duurt gelukkig reuze geduldig.

Jannet heeft er weer zin in, het is zo heel anders dan het dagelijkse werk. Haar paard, dat op de Rotterdamsche Manège gestald is, is deze weken even met vakantie en Jannet kijkt er naar uit om iedereen weer te zien. Want dat is het exclusieve voorrecht van de accreditatie office; ze mogen letterlijk iedereen verwelkomen op dit 65ste CHIO Rotterdam!

  • Share this article