Vriendenontvangst in historisch buiten Villa Rozenlust

DSC 5504

De Vrienden van het CHIO Rotterdam werden gisteren in stijl ontvangen door Bernard Kats en Willem Briët in de prachtige Villa Rozenlust, ooit een van de buitens van de familie Mees (Mees Pierson) en nu kantoor van de ABN AMRO MeesPierson.


Tijdens het officiële gedeelte legde Fred Bos, Senior Managing Director IPO, uit welke ontwikkeling de ABN AMRO als staatsbank heeft doorgemaakt en hoe de mogelijke beursgang wordt voorbereid.
Algemeen directeur van het CHIO Rotterdam Jan de Mooij gaf de vrienden een update van alle recente ontwikkelingen rondom het programma, de maatschappelijke verankering en de binding met de stad en alles wat er gebeurt in en om de Grandstand (zoals pop up restaurant Schoufour).

Aan voorzitter van de Vrienden, Pieter Baan was de eer om PwC, Four Top, VLS, Perfect Groep Media & Marketing Support, Even Werkt! en Rotterdam Partners te verwelkomen als nieuwe Vrienden van het CHIO Rotterdam. Ook informeerde hij de aanwezigen over de speciale faciliteiten voor de Vrienden tijdens het 67ste CHIO Rotterdam. Het logo van Moen & Van Oosten architecten werd geloot voor vermelding op de vrijwilligerskleding tijdens het komend CHIO Rotterdam. De avond werd in stijl afgesloten met een heerlijk buffet.

  • Share this article