‘Vrienden van’ over het CHIO

DSC 7189

We vroegen weer een aantal vrienden wat ze van het CHIO Rotterdam en de business club Vrienden van het CHIO vinden:

Eva Henneke – de Vries van EV-entertainment is sinds haar 3e jaar trouw aanwezig op het CHIO Rotterdam. “Eerst met oma, later leerde ik tijdens het CHIO mijn man kennen en nu mag ik het entertainment mee helpen vormgeven,” aldus Eva. “Dan kun je bij zo’n belangrijk Rotterdams evenement er toch niet om heen om geen Vriend te worden?”

Peter Heinen, algemeen directeur van Security Management Group Rotterdam Sport & Events security, is met het zijn bedrijf al acht een jaar vriend en beveiliger van het CHIO Rotterdam. Hij vindt het evenement een uitstekende referentie wanneer hij met potentiële klanten spreekt. “Het CHIO is ook een sport evenement maar toch even anders….. Wij zijn er, “bij wijze van spreken”, onderdeel van de hospitality en leveren gastheerschapvrijheid met een scherp oog voor veiligheid. En onze mensen vinden het nog leuk om te doen ook!”

Eind 2012 opende Incassade Deurwaarders en Incasso haar vijfde vestiging in Rotterdam waarmee hun landelijke dekking een feit werd. “Om in Rotterdam en omgeving kennis te maken met vele interessante bedrijven en mensen waren wij op zoek naar een goede netwerkmogelijkheid. ‘Vrienden van CHIO’ was voor ons het actieve relatienetwerk dat wij zochten. Op een informele manier ontmoeten wij interessante mensen. En kunnen wij ze kennis laten maken met Incassade en haar Kerende Kracht,” aldus Robert van Gorcum.

Hans van de Pol, fotograaf en sinds 6 jaar Vriend: “Het is een leuke combinatie van werk en plezier. Daarbij zijn de vrienden een prettige selectie uit de maatschappij. Zinnige mensen waar je iets mee kunt!”
  • Share this article