Vrienden van het CHIO voelen zich thuis in de Grand Stand

DSC 7647

Woensdagavond kwamen de Vrienden van het CHIO op uitnodiging van DAP Barging bijeen in de nieuwbouw in het Kralingse Bos. Het was de eerste keer dat zij sinds het EK Dressuur en het CHIO Rotterdam in augustus weer voet zetten in het nieuwe gebouw, dat officieel de naam Grand Stand draagt.

Het gebouw is de thuisbasis van de Hippische Alliantie waar topsport, breedtesport en aangepast sporten een plaats hebben.
Naast de sportieve bestemming zagen veel van de Vrienden tijdens de rondleiding vooral mogelijkheden voor het organiseren van workshops, vergaderingen en seminars in de Grand Stand. Vanaf 1 januari is deze unieke locatie in Kralingen ook beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten.

Natuurlijk is er tijdens deze Vriendenbijeenkomst uitgebreid teruggekeken op de hoogtepunten van beide hippische evenementen in augustus. Tijdens deze evenementen is topsport van het allerhoogste niveau gepresenteerd aan volle tribunes, hoogwaardigheidsbekleders en leden van het Koninklijk huis. Zowel de hoofdsponsor Rabobank als de overige sponsoren hebben zich in het tevredenheidsonderzoek na afloop erg lovend uitgesproken.

De voorzitter van het CHIO Rotterdam, Frans Lavooij, gastheer Dirk van der Plas van DAP Barging en de voorzitter van de Vrienden, Pieter Baan, brachten graag met alle Vrienden een toost uit op de succesvolle evenementen in 2011 en de gezamenlijke kansen voor de toekomst.

  • Share this article