Vrienden van het CHIO aan het woord

Het CHIO Rotterdam mag zich gelukkig prijzen met een grote vriendenschare. En dat zijn niet alleen vele vrienden op facebook, het zijn vooral ook bijzonder trouwe ondernemersvrienden. Zij hebben zich verenigd in de business club ‘Vrienden van het CHIO’. Een aantal keren per jaar komen de Vrienden samen, soms op een locatie van een van de Vrienden maar natuurlijk ook op de locatie in het Kralingse Bos. Deze vriendenclub, die in 2005 werd opgericht, is inmiddels uitgegroeid tot een business network van zo’n 150 ondernemers die het niet alleen goed met het CHIO voor hebben maar elkaar ook zakelijk een warm hart toedragen. In de komende edities laten we de Vrienden aan het woord. Zij vertellen u zelf waarom zij Vriend van het CHIO Rotterdam zijn. Allereerst het bestuur van de Vrienden van het CHIO:

Pieter Baan, voorzitter van de Vrienden van het CHIO en adjunct directeur Grootbedrijf ING Rotterdam :“De Vrienden en Vriendinnen van het CHIO zijn niet alleen ambassadeurs voor het CHIO maar ook voor elkaar en dat maakt de Vrienden nu juist zo uniek”

Bert Laman, partner bij Mazars en penningmeester bij de Vrienden van het CHIO: "Ik kom al vanaf mijn 6e op het CHIO Rotterdam. Nu kan ik meehelpen om het evenement financieel mogelijk te maken en tegelijk profiteren van een uitstekend zakelijk netwerk," aldus Bert Laman, partner bij Mazars. "Als bestuurslid van de Vrienden ben ik nauw betrokken bij het evenement en bij de paardensport, dat heb ik altijd al gewild!"

John Manhave, directeur van Manhave Vastgoed en bestuurslid: “Ik ben Vriend omdat dit evenement in het algemeen belang is van de stad Rotterdam en natuurlijk om de buitengewoon goede sfeer.”

Floris Vervat, oprichter Jeeves, Nieuwe Held 2012 en jongste bestuurslid van de Vrienden van het CHIO: “Vriend ben je omdat je een warm hart toedraagt aan het prachtige jaarlijkse CHIO. Maar vrienden zorgen ook goed voor elkaar, men gunt elkaar op zakelijk vlak veel, omdat drempels worden verlaagd. Dat is een mooi neveneffect dat ik als bestuurslid graag aanwakker.”

  • Share this article