Vrienden van en over het CHIO Rotterdam

DSC 8221 Border Maker

Directeur Arthur Peters van GPR bv, fourniturengroothandel en leverancier van meubelstoffen voor meubelstoffeerderij, meubelindustrie, woning-en projectinrichting, is vriend van het CHIO omdat het evenement volgens hem een mooie combinatie van topsport en netwerken is. “Je kijkt naar prachtige sport, samen met relaties, in een gezellige en ontspannen sfeer!” aldus Peters.

Voor Carla Vergeer van Carver Communicatie ligt het voor de hand om Vriend van het CHIO Rotterdam te zijn: “ Ik heb m’n paard op de Rotterdamsche Manège staan en ben actief betrokken bij de Jockey Club en ook als vrijwilliger bij het CHIO Rotterdam. Dan is het als ondernemer vanzelfsprekend dat je ook de zakelijk betrokken wilt zijn. Als Vriend van het CHIO heb ik er een prima netwerk bij!”

Ook Mafaelda Weerts van het Rotterdamse advocatenkantoor met een Rotterdamse aanpak heeft bewust gekozen voor de business club Vrienden van het CHIO:
“CHIO: topsport en netwerken in een uitstekende ambiance. Weerts Advocaten begroet tijdens dit mooie jaarlijkse evenement immer graag haar cliënten en aspirant cliënten.”

  • Share this article