Vrienden onder de indruk van vernieuwde Hilton Rotterdam

DSC 9673

Sinds ongeveer anderhalf jaar is Jan Rutgers, manager van het Hilton Rotterdam, aangesloten bij de Vrienden van het CHIO. Op 25 februari jl. was hij bovendien gastheer van de bijeenkomst van de leden van dit business netwerk. Het Hilton Rotterdam heeft in de afgelopen twee jaar een complete renovatie doorgemaakt. Het 50 jaar oude hotel in het hart van Rotterdam beschikt weer over veel allure en alle moderne faciliteiten.

Dit maakte diepe indruk op de Vrienden van het CHIO die hun ogen uitkeken in de kamers, het vernieuwde restaurant en de andere ruimten van het 5-sterren hotel en ze genoten van het heerlijke walking dinner dat de chef voor de Vrienden had bereid.

“Al jaren kwam ik via Rotterdam Topsport naar het CHIO,” zegt Rutgers. “Maar op een gegeven moment vond ik dat je meer moet doen als je een relevante speler bent in Rotterdam, zoals wij. Daarom zijn we zelf Vriend geworden. … Tsja, en dan is zo’n renovatie zoals wij vorig jaar hebben afgerond wel een mooie aanleiding om ons schitterende hotel aan dit gezelschap van grotendeels Rotterdamse ondernemers te mogen laten zien!”

Tijdens de Vriendenbijeenkomst vertelde Belle de Bruijn over haar ervaringen in haar eerste jaar als voorzitter en de nieuwste ontwikkelingen rondom het 66-jarige sportevenement. Pieter Baan, de voorzitter van de Vrienden van het CHIO Rotterdam zette de plannen uiteen voor de Vrienden in 2014 en verwelkomde maar liefst 6 nieuwe Vrienden. (Salarisjobs, Quinton Brandveilligheid, King Software, Mommers Schoonmaakservice, Neptunus Structures, AB Actis en Surtronic). Daarnaast werd via loting het logo bekend gemaakt dat Doornbos Equipment als Vriend de vrijwilligerskleding in juni gaat verfraaien.

  • Share this article