Volop aanwezig in en buiten de arena

DSC 7575 Border Maker

Mercedes Benz is dit jaar weer volop aanwezig tijdens het CHIO Rotterdam. De legacy partner zet de prachtige auto’s opnieuw in voor het vervoer van hindernismaterialen naar en van de piste en als VIP-shuttles voor de gasten.

Regionale dealers ROGAM en Auto Wüst ontvangen hun klanten en prospects in de skybox. “De belangstelling is groot, en het is vooral fijn dat er nog meer prospects hebben aangemeld dan voorgaande jaren,” aldus Martin Hegeman directeur bij Mercedes Benz Nederland. Die prospects komen zeker niet voor niets want in het Stroodorp is het gloednieuwe model CLA te zien. De nieuwe CLA geeft het op de toekomst gerichte design van Mercedes-Benz Design een bijzonder expressieve en uitdagende interpretatie. Hiermee vormt de vierdeurs coupé een duidelijk statement voor avantgardistisch-sportieve invloeden in het segment van de middenklasse.

En het houdt niet op bij een bezoek aan het CHIO Rotterdam. Om ‘The best of the rest” na het CHIO in Aken te blijven en het niveau van ’s werelds grootste paardensportevenement steeds meer te evenaren heeft Mercedes Benz een aantal relaties van het CHIO Rotterdam uitgenodigd om samen op werkbezoek te gaan in Aken.

  • Share this article