Volle bak tijdens vriendenbijeenkomst in NY Basement

EK
IMG E8146

Vandaag vond in de gezellige 'basement' van Hotel New York de vriendenbijeenkomst plaats. Anders dan anders was het vandaag een lunchbijeenkomst maar dat leek zelfs een extra positieve impact te hebben op de toch al vaak goed bezochte bijeenkomst van het business netwerk Vrienden van het CHIO. Met ruim 135 aanmeldingen was het volle bak!

Er werd volop genetwerkt maar er was ook even tijd en volop aandacht voor het officiële programma. Voorzitter van de Vrienden van het CHIO, Pieter Baan, informeerde de aanwezigen over de wisseling in het bestuur van de Vrienden en bedankte Floris Vervat voor zijn vele jaren inzet en enthousiasme als bestuurslid. Zijn opvolger, Rob Uytdewilligen, stelde zich, voor zover nodig, voor.

Daarna zette Pieter Baan de vertegenwoordigers van 3 bedrijven in het zonnetje die inmiddels 10 jaar lid van de Vrienden van het CHIO zijn. Martien de Groene (De Groene Groep), Roelof Gortemaker (Gortemaker, Algra en Feenstra) en Henk Moen (Moen & Van Oosten architekten) ontvingen een fraaie jubileumstalplaat. Als nieuwe Vrienden werden vandaag Only the Brave en Boels verwelkomd.

Uit de champagnekoeler werd het briefje met TSS International getrokken, het logo van deze Vriend zal tijdens de komende Europese Kampioenschappen te zien zijn op de kleding van de 800 vrijwilligers die tijdens het evenement actief zijn.

Natuurlijk werden de Vrienden bijgepraat over de ontwikkelingen en voorbereidingen van de Europese Kampioenschappen. Volgens algemeen directeur Fred Rozendaal verlopen de voorbereidingen volgens schema en zijn er de komende tijd een aantal aankondigingen te verwachten. Naast alle sportieve programmaonderdelen van de EK's wordt er ook een congresprogramma samengesteld met thema's als mobiliteit, circulariteit, agri & food en smart cities. En ook op maatschappelijk gebied is een heel side events programma gestart waarbinnen tot en met de EK's in heel Rotterdam (en daarbuiten) tal van activiteiten plaatsvinden.

Tenslotte was het woord aan Roel Dusseldorp, general manager van NY Basement/Hotel New York). Hij vertelde over het ontstaan van dit prachtige culinaire plekje onder het legendarische Hotel New York en het succes dat zich meteen in het eerste jaar al aandiende. De NY Basement heeft namelijk z'n plekje al verworven binnen de restaurants in Rotterdam die culinair op een iets hoger niveau koken. En de keukenbrigade voegde direct de daad bij het woord door een fantastische 'walking lunch' uit te serveren.

Een bijzonder geslaagde middag op een zeer Rotterdamse plek!

  • Share this article