VLS Groep nieuwe Officiele Cleaning Partner van CHIO Rotterdam

VLS

ZWIJNDRECHT – De VLS Groep en het CHIO hebben overeenstemming bereikt over toetreding van de VLS Groep als Official Cleaning Partner van dit oudste internationale topsportevenement van Rotterdam. De VLS Groep bestaat uit VLS Schoonmaak en VLS Multiservice en kent daarnaast een groot aantal strategische allianties. Hierdoor biedt VLS een compleet pakket facilitaire diensten om de zakelijke markt te bedienen.

De afgelopen 35 jaar ontwikkelde de VLS Groep zich van een kleinschalig en bescheiden familiebedrijf tot één van de grotere facilitaire organisaties in Nederland. Maar met behoud van het familiaire karakter. Daar komt bij dat VLS zich kenmerkt door een platte organisatie, waardoor de lijnen kort zijn en elke medewerker weet wat er speelt. “In de afgelopen jaren deden we als VLS groep al een aantal sponsoractiviteiten bij het CHIO Rotterdam en dat beviel uitstekend,” aldus algemeen directeur Dennie van Leeuwen. “Dit jaar zijn we een meerjarig facilitair partnership aangegaan met het CHIO en gaan we onze dienstverlening als schoonmaakbedrijf gedurende dit mooie evenement inzetten, maar ook gedurende de rest van het jaar in de gebouwen van de ‘’Rotterdamsche Manège.”

VLS staat o.a. bekend om het specialistisch onderhoud van diverse sportcomplexen waaronder het Feyenoord Stadion, Topsportcentrum Rotterdam, Sparta Rotterdam en FC Dordrecht en mag zichzelf dan ook graag zien als ‘’De Sportiefste Schoonmaker van het Rijnmond gebied’’. ziet van Leeuwen, die al jaren via Rotterdam Topsport en Feyenoord in de Rotterdamse sportwereld actief is, uitstekende mogelijkheden met deze facilitaire verbintenis met het CHIO Rotterdam: “Dit is toch weer een geheel andere insteek dan bijv. bij Feyenoord, en dit is dan ook een enorme uitdaging voor ons als toonaangevend schoonmaakbedrijf binnen de regio Rijnmond!” Op dit moment worden de ideeën uitgewerkt hoe en wanneer VLS straks zichtbaar is tijdens het CHIO Rotterdam. In ieder geval kunt u aan het schone terrein en de gebouwen al zien dat VLS aanwezig is. ‘’ aldus van Leeuwen.

  • Share this article