Veel te bespreken tijdens drukke Vriendenbijeenkomst

IMG 4230

De Vrienden van het CHIO Rotterdam waren vanavond te gast bij @Keiretsu Europe BV, de merchandising partner van het CHIO Rotterdam. In het prachtige pand langs de A13 was er veel informatie van voorzitter Belle de Bruin en algemeen directeur Jan de Mooij over het komende 69ste CHIO Rotterdam, de drie EK's in 2019 en de ontwikkelingen van de paardensport in het algemeen.

Er was ook veel Vriendennieuws. Maar liefst 7 nieuwe vrienden mochten we in de afgelopen periode verwelkomen bij de business club van het CHIO Rotterdam. Met World Trade Center Rotterdam (WTC), Hof van Bemiddelaars, Maison van den Boer, Q Makelaars, Artihove, Medico-Care en Efidenz zijn er weer mooie bedrijven toegevoegd aan de toch al indrukwekkkende lijst Vrienden van het CHIO Rotterdam. Extra leuk was het voor nieuwe Vriend, Q-makelaars, het bedrijfslogo van deze makelaar in bedrijfshuisvesting werd geloot voor de vrijwiilligerskleding van het komende CHIO Rotterdam.

Met gastheer Sander de Maas (partner bij Keiretsu Europe) werd uitgebreid stilgestaan bij de stijlvolle merchandising lijn van het CHIO Rotterdam en het moderne bedrijf Keiretsu Europe dat de merchandising van het CHIO Rotterdam verzorgt. De artikelen zijn via de door Keiretsu gerealiseerde webshop te bestellen. Tijdens de bijeenkomst werd door de ondertekening van het contract het partnership tussen Keiretsu en het CHIO Rotterdam bezegeld.

Daarna was het natuurlijk tijd om uitgebreid te netwerken onder het genot van een heerlijk walking dinner. Er was genoeg te bespreken!

  • Share this article