Van der Veen: Deze zomer zullen we niet snel vergeten!

Van der Veen / CHIO
RDL Terreinfoto 1 van 1

Van der Veen – event engineering is al meer dan 30 jaar de technische partner van het CHIO Rotterdam. Want ook al merkt de bezoeker er uiteindelijk niks van, er moeten best wat technische capriolen uitgehaald worden om een volledig sportevenement draaiende te houden in het Kralingse Bos, waar je niet zómaar je stekkertje in het stopcontact kunt steken. Maar deze zomer blijven helaas de stekkers in het magazijn liggen en zullen de lichten niet gaan branden in het Kralingse Bos. Deze zomer van 2020, zonder evenementen, zullen wij als CHIO, maar ook partners als Van der Veen, dan ook niet snel vergeten.

Bertil van Veen, commercieel directeur van Van der Veen vertelt: “Het Coronavirus stelt ons, samen met vele andere bedrijven, voor grote uitdagingen. Als technische leverancier in de evenementenbranche zijn wij gewend het hele jaar door stroomvoorzieningen, licht, beeld en geluidsinstallaties te realiseren op evenementen, beurzen en congressen in heel Europa. Na enkele maanden stil te hebben gestaan, jeuken onze handen om weer aan de gang te gaan. Wij proberen bij Van der Veen vooruit te kijken en positief te blijven over wat er komen gaat. Tevens zijn wij hard bezig om, waar mogelijk, evenementen tot stand te brengen via livestream of webinars. Zodat onze klanten alsnog hun (inter)nationale salesmeeting kunnen houden, of hun hybride event of presentatie kunnen uitzenden.

Zo hebben we tijdens de Dodenherdenking in de Grote Kerk in Den Haag de complete livestream verzorgd voor een avondvullend programma, waarbij de ‘bezoekers’ via Youtube konden meekijken met de speeches, muziekoptredens en officiële momenten. Het is fijn dat we dan alsnog op deze manier ‘bij elkaar’ kunnen komen. Maar helaas is dit voor veel evenementen niet van toepassing, zo ook voor ons geliefde CHIO, een vast ijkpunt in ons zomerseizoen. We kunnen alleen maar hopen en vertrouwen hebben dat we zo snel mogelijk weer in ‘real life’ kunnen genieten van dit unieke evenement in Rotterdam. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de editie volgend jaar zomer een hele bijzondere zal worden.”

Photo credits: Rachelle de Leeuw

  • Share this article