Trouw en betrokkenheid Legacy Partners solide basis voor CHIO

DSC7741

Rotterdam, 27 mei 2013 – Tijdens het jaarlijkse Hippisch Haven Gala in de burgerzaal van het Rotterdamse stadhuis hebben 2 partners, Oseven en de BIOS-groep, zich vandaag verbonden aan het CHIO Rotterdam. Richard Jonker, algemeen manager van cateraar Oseven samen met Noud van den Boer (DGA Koninklijke Van den Boer Groep) tekenden de intentie voor een meerjarige overeenkomst als Legacy Partner van het CHIO Rotterdam. Ook Stef Hesselink, CEO van BIOS-groep tekende een meerjarige overeenkomst als Legacy Partner van het CHIO Rotterdam.

“De trouw en betrokkenheid van onze Legacy Partners geeft een solide basis voor ons evenement,” aldus Jan de Mooij, bestuurslid commerciële zaken bij het CHIO Rotterdam. “Onze oudste Legacy Partner steunt ons al 65 jaar (redactie Dura Vermeer). De intentie van Oseven is een ander bewijs van trouw en betrokkenheid en met de BIOS-groep, in het bijzonder haar strategisch partner HR Via Care, rekenen we op zo’n zelfde partnership.”

Oseven is inmiddels 10 jaar de culinaire partner van het CHIO Rotterdam en de huiscateraar voor de activiteiten gedurende de rest van het jaar in de Grandstand. Vandaag is de intentie vastgelegd om die samenwerking voor twee jaar voort te zetten. “Oseven gáát voor 3 opvolgende top edities, happing & food tijdens CHIO 2013, 2014, 2015”, aldus Richard Jonker.

HR Via Care is strategisch partner van de BIOS-groep. Stef Hesselink: “En juist deze onderlinge samenwerking heeft ertoe kunnen leiden dat de Rotterdamse BIOS-groep zich al ruim 100 jaar heeft kunnen specialiseren in bijzonder personenvervoer. Beiden zullen, ieder vanuit hun eigen rol, het CHIO Rotterdam gaan ondersteunen bij de VIP-parking, vervoer van en naar de luchthaven, etc. . Zoals we gewend zijn neemt HR Via Care ook hierbij vele hindernissen voor ons weg.”

Over BIOS groep / HR Via Care:

Als erkend bijzonder personenvervoerder, verleent BIOS-groep haar dienstverlening vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam. In haar lange bestaan (meer dan 100 jaar) is BIOS-groep uitgegroeid tot één van de grotere spelers in de branche van het personenvervoer in Nederland.

HR Via Care is een allround uitzend- en detacheringsbureau en levert haar diensten ook aan BIOS groep. De consulenten van HR Via Care hebben veel kennis van de specifieke branches. En als er met een bepaalde branche minder ervaring in huis is, wordt externe expertise aangetrokken. Zo is HR Via Care in staat in elke branche goed te bedienen.

Over Oseven:

Een jonge, frisse en vooruitstrevende cateraar die trends in binnen- en buitenland vertalen wij naar intieme diners, zakelijke bijeenkomsten en onvergetelijke feestavonden. Gewaagd en brutaal, verrast Oseven gasten met vernieuwende gerechten op bijzondere locaties. Sinds de opening van de Grandstand is Oseven de huiscateraar voor alle VIP-en business bijeenkomsten. De Grandstand is een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Oseven geeft culinaire invulling aan bedrijfspresentaties, workshops, recepties, vergaderingen, bedrijfsfeesten, rondleidingen, diners en nog veel meer. Oseven, onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep is de vaste culinaire partner tijdens het CHIO Rotterdam.
  • Share this article