Team Relocations verhuist RSP naar Grandstand

IMG 0114

RSP, al vele jaren het sportmarketingbureau dat betrokken is bij de commercie, communicatie/pr en organisatie van het CHIO Rotterdam, is vlak voor de kerst verhuisd naar de Grandstand. De Grandstand is onderdeel van de Hippische Alliantie Rotterdam (HAR) en een multifunctioneel gebouw aan de rand van het Kralingse Bos. Na een interne verbouwing door partners als bouwbedrijf Dura Vermeer/Heijma en Maasmond schilders ging de verhuizing natuurlijk met de hulp van Team Relocations, Vriend en sponsor van het CHIO Rotterdam en specialisten op gebied van relocation van bedrijven en personen over de gehele wereld. "Ook deze verhuizing binnen Rotterdam was voor ons weer een mooie uitdaging en wij zijn verheugd deze opdracht voor RSP succesvol te hebben mogen uitvoeren naar hun prachtige nieuwe onderkomen in Kralingen,” aldus Jeroen Doting, Sales Director Team Relocations.

In de prachtige ruimte op de eerste verdieping in de Grandstand zit RSP letterlijk bovenop het internationale hippische topsportevenement en de exploitatie van het meeting & congres center, de rol die de Grandstand gedurende het jaar vervult. „Wij kunnen vanaf deze plek nog beter ons werk doen,” zegt John de Vos, directeur van RSP. „ We zitten niet alleen op deze mooie en goed bereikbare locatie, in dit schitterende multifunctionele gebouw gaan we samen met onze partners de 12-maanden kalender van het CHIO Rotterdam en de HAR nog verder maximale invulling geven."

Algemeen directeur van het CHIO Rotterdam en de HAR, Jan de Mooij, is blij met de komst van RSP. Naast gebruikers als Alert Security, Oseven, het directiesecretariaat en de Rotterdam Room krijgt de Grandstand steeds meer permanente gebruikers die het CHIO Rotterdam en de HAR als een jaarrond hippisch bedrijf verder gestalte geven.

  • Share this article