Studenten EuroCollege ontvangen en begeleiden in stijl

EuroCollege Hogeschool (Mbo & Hbo) werkt al vele jaren samen met het CHIO Rotterdam. De studenten van de Hotelschool en de opleiding Event Management verrichten daar verschillende ondersteunende werkzaamheden.

“Tijdens de real life projecten ontdekken onze studenten hoe veeleisend en uitdagend de echte praktijk is en wat er komt kijken bij het organiseren van een groot evenement,” vertelt Frank van der Burg, voorlichter en zelf oud-student van EuroCollege Hogeschool. “Ze leren grenzen verleggen en ervaren zelf welke verantwoordelijkheid, dienstverlening en stress er bij een topevenement komt kijken.”
De studenten verzorgen ook dit jaar de hospitality en geven het CHIO Rotterdam een chique randje . De wensen en behoeften van de klant en gast staan daarin centraal. Learning by doing vormt een belangrijk onderdeel van deze particuliere school waar ‘ouderwets’ gedisciplineerd en gestructureerd onderwijs zeer hoog in het vaandel staat. EuroCollege studenten onderscheiden zich door hun waardige uitstraling. Strak in het pak, en hoffelijk. Dit jaar onderzoekt een aparte projectgroep studenten hoe het mooie nieuwe gebouw op dit terrein, de Grandstand ook in de rest van het jaar ingezet kan worden.

  • Share this article