Stroodorpborrel 66ste CHIO Rotterdam

DSC 0554

Traditiegetrouw vindt vlak voor het CHIO Rotterdam de Stroodorpborrel plaats met standhouders en sponsors van het CHIO Rotterdam. Meestal is de opbouw van het CHIO Rotterdam dan al in volle gang. Dit jaar was de Stroodorpborrel op woensdag 7 mei plaats; er was zelfs nog geen spoor van de opbouw van het CHIO Rotterdam te bekennen. (red. alle bouwplannen zijn uitgewerkt, klaar om te beginnen). De standhouders en sponsors werden welkom geheten in de Grandstand, the home of the CHIO, zoals bestuurslid Jan de Mooij het mooie multifunctionele gebouw in zijn toespraak noemde.

De Mooij vertelde verder over de internationale ambities, zoals het bid voor de EK’s springen 2016 en 2017 die het CHIO Rotterdam onlangs heeft ingediend bij de FEI en de stand van zaken betreffende sponsoring van het evenement. Verder vestigde hij de aandacht op de mogelijkheden die de Grandstand vooral voor bedrijven en bedrijfsactiviteiten gedurende de overige dagen van het jaar heeft.

De achterliggende gedachte om de Stroodorpborrel eerder en in de Grandstand te laten plaatsvinden had alles te maken met de Sneak Preview die de sponsors en standhouders zo hebben gekregen op de hospitality mogelijkheden tijdens het CHIO Rotterdam. Huiscateraar Oseven gaf letterlijk een voorproefje van wat er zoal tijdens het CHIO Rotterdam geserveerd wordt en er waren een aantal loges voorzien van een geheel nieuwe inrichting van Koolhaas Concepts die voor ontvangsten tijdens het CHIO beschikbaar is.

  • Share this article