Siebe Kramer wint Wooning Keukens & Badkamers Zuid-Holland Cup springen

Siebe Kramer Donnafugata

Met een snelle barragerit van 42.46 sec heeft Siebe Kramer met Donnafugata voor de derde keer in zijn carrrière de Wooning Keukens & Badkamers Zuid-Holland Cup springen gewonnen. Zijn rit was de enige foutloze rit van de vier barragekandidaten.

In de klasse M was Leon Ursem met Fabiano van het Posthuys de enige foutloze combinatie die door mocht naar de barrage. Helaas kreeg de combinatie in die barrage 16 strafpunten. In de klasse Z/ZZ reed Jeroen Duyvestijn met Chelmé in de barrage 0,11 sec sneller dan Siebe Kramer maar kreeg helaas 4 strafpunten. De rit van Jeroen Duyvestijn was goed voor een tweede plaats in het totaalklassement. Derde werd Sabrina van Rijswijk met Jackson vd Bisschop.

"Het was goed om de Wooning Keukens & Badkamers Zuid-Holland Cup springen zo vlak na deze feestelijke ontknoping van de Furusiyya FEI Nations Cup presented by Longines te hebben," zegt Yves Houtackers, directeur sportief Springen van het CHIO Rotterdam. "De sfeer in de Rotterdampiste was een geweldige stimulans voor de Zuid-Hollandse ruiters die zichtbaar genoten van het Rotterdamse publiek en hun wedstrijd in deze ambiance."

  • Share this article