Shetland Grand National Team weer terug op CHIO Rotterdam

CHIO Rotteram 2008 Grand National

Een aantal jaren geleden traden ze voor ons op en we zijn heel blij dat ze er weer zijn op de zaterdagmiddag van het 69ste CHIO Rotterdam, alhoewel in een andere samenstelling, het Grand National Showteam. Een team van ruitertjes in de leeftijd van 6 tot 14 jaar die geheel in stijl gekleed een raceshow geven op shetland pony’s. De wijze waarop deze jonge ruitertjes strijden om de eerste plaats is voor het publiek zeer vermakelijk.

foto Grand National Team tijdens CHIO Rotterdam 2008

Het optreden

Een spannende race tussen zo'n 17 shetland jockeys. Welke shetlander zal als eerste over de finish gaan? Wordt het een nek-aan-nek race of zal één van de shetlanders een geweldige eindsprint maken?

In twee of drie groepen ruiters wordt in iedere groep gestreden om de zes snelste ruiters. Deze twee winnaars van iedere ronde gaan door naar de finale. De ruiters doen dit met zoveel passie en drive dat het publiek gaat meeleven. Aangemoedigd door de muziek en de speaker leidt dit tot een sensationele en zinderende finale en geweldige fotomomenten.

De show wordt ingeleid door twee in stijl geklede KIKA ruiters met KIKA vlag. De kosten voor de show bedragen gaat volledig naar KIKA

bekijk ook het filmpje op YouTube

  • Share this article