Sanne Vos naar winst bij laatste selectie KNHS-CHIO Cup

Winnaarpony VOS Sanne TC CHAMP OF CLASS DVB Border Maker

HEILOO (KNHS) – Bij de laatste selectiewedstrijd voor de KNHS-CHIO Rotterdam cup in Heiloo was de winst bij de Junioren voor Sanne Vos en Amazone. Bij de Young Riders ging de winst, net als in Roosendaal en Uden, naar Stephanie Kooyman en President’s Winston.

Sanne Vos behaalde met Amazone (v.United) een score van 68.92%, goed voor de winst bij Hippische Sportvereniging Heiloo. Naamgenoot Sanne Gilbers reed Bud Spencer (v.Biotop) met een score van 67.21% naar de tweede plaats. Aimee Weise met Sportlife (v.Montecristo) en Jeanine Nieuwenhuis met Hexagons Conquest (v.Rubiquil) behaalden respectievelijk de derde en vierde plaats. Beide reden een score van 67.12%.

Jurylid Herman Smit was erg te spreken over het rijden van de jonge paardenruiters: “De ruiters en amazones beschikken allemaal over veel talent, zij rijden al heel goed paard terwijl ze allemaal nog heel jong zijn. Bij de kopgroep valt de controle en rust tijdens het rijden op, het ziet er allemaal heel vanzelfsprekend uit. Een heleboel senioren kunnen nog veel leren van het rijden van deze jeugdige ruiters en amazones.”

Bij de Young Riders ging de winst weer naar Stephanie Kooyman en President’s Winston (v.OO Seven), zij behaalde een score van 69.61%. De tweede plaats ging naar Debora Pijpers en Besterly’s Loot at Him (v.Likoto xx) met een score van 68.95%. Anne Meulendijks en MDH Ohio (v.Indoctro) reden naar een derde plaats met 67.68%.

Uitslag Heiloo:
Junioren
1. Sanne Vos(Wijk en Aalburg) – Amazone – 68.92%
2. Sanne Gilbers (Varsseveld) – Bud Spencer – 67.21%
3. Aimee Weise (Zwartebroek) – Sportlife – 67.12%
4. Jeanine Nieuwenhuis (Serooskerke) – Hexagons Conquest – 67.12%
5. Michelle de Jonge (Groningen) – Pays Bas NL – 66.76%

Young Riders
1. Stephanie Kooyman (Zevenhuizen) – President’s Winston – 69.61%
2. Debora Pijpers (Abcoude) – Besterly’s Loot at Him – 68.95%
3. Anne Meulendijks (Heeze) – Mdh Ohio – 67.68%
4. Denise Nekeman (Hasselt) – Ridderkerk STH – 66.14%
5. Denise Hoogzaad (Aartswoud)– Apoint – 65.83%Heiloo was de laatste selectiewedstrijd voor de KNHS-CHIO Rotterdam Cup, de finale wordt op 19 juni verreden tijdens het CHIO in Rotterdam.

  • Share this article