Samenwerkingsovereenkomst CHIO en Beurs getekend tijdens opening People's Business

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Niemand minder dan oud Minister President en voorzitter van de Raad van Advies van het CHIO Rotterdam, de heer Jan Peter Balkenende had het genoegen om Jolande Huijers, directeur Beurs-WTC Rotterdam en Frans Lavoooij, voorzitter van het CHIO Rotterdam, uit te nodigen voor de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst.

De ondertekening vond plaats tijdens de drukbezochte openingsceremonie van de 13e editie van People's Business in het WTC. Met deze samenwerking krijgen ondernemers uit de regio Rijnmond een uniek platform met o.a. twee unieke locaties en momenten per jaar (de beurs People's Business en het CHIO Rotterdam) om elkaar op informele wijze te ontmoeten. Zoals de heer Balkenende al zei tijdens zijn inleiding: "Ondernemend Rotterdam heeft het CHIO Rotterdam geadopteerd als uniek netwerkmoment. In het Stroodorp is het tijdens het evenement inmiddels even druk als op de tribunes. Het is goed te zien dat Rotterdammers daar ook in economisch lastiger tijden aan het ondernemen zijn"
De beurs People's Business duurt tot en met vandaag. Ondernemers zijn van harte welkom op de stand van de Vrienden van het CHIO tijdens deze beurs.

  • Share this article