Samenwerking NautaDutilh en EK/CHIO verlengd

EK
AL1 3426

De samenwerking tussen NautaDutilh en het CHIO Rotterdam is wederom voor drie jaar verlengd, waaronder dit bijzondere EK-jaar. De officiële ondertekening van de contracten vond afgelopen dinsdag 2 juli plaats.

Het internationale advocatenkantoor is dit jaar EK Official Sponsor en Legal Partner. "Sinds 2012 is NautaDutilh een van onze trouwe sponsors en sinds 2015 ook onze Legal Partner,” aldus Focko Dorhout Mees, bestuurslid van het CHIO Rotterdam. “We zijn blij met zo’n mooie sponsor en ik kan je verzekeren dat wij er ook heel erg blij mee zijn dat de specialisten van NautaDutilh met ons meelezen, denken en adviseren als het gaat om de vaak complexe contracten en samenwerkingen die wij zeker ook in dit EK-jaar moeten behandelen.”

Vertrouwen en een jarenlang partnership is ook heel belangrijk voor de toekomst. Erik Geerling, partner bij NautaDutilh: “Wij zijn trots partner van dit evenement met zo'n rijke historie en nauwe verbondenheid met de stad Rotterdam. Daarnaast is het voor ons heel waardevol om deel uit te maken van het business netwerk van het CHIO Rotterdam. We zijn natuurlijk bij de EK’s om onze relaties te ontvangen en kijken uit naar vrijdag 23 augustus, de ontknoping van de strijd om de teammedailles van de Longines FEI Europese Kampioenschappen Springen. Op die dag organiseren we ons client event. Voorafgaand aan onze eigen event organiseren wij samen met een aantal andere Rotterdamse partijen het congres Agri & Food. Teska van Vuren, partner bij NautaDutilh laat weten dat we tijdens het congres ingaan op de allerlaatste ontwikkelingen op gebied van Agri & Food en uiteraard de paardensport.

  • Share this article