Samenstelling directieteam FEI Europese Kampioenschappen 2019

Hearts of Goldd

Om invulling te geven aan de extra werkzaamheden die gepaard gaan met de organisatie van de FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-dressuur in 2019 heeft het bestuur van het CHIO Rotterdam een apart directieteam voor de drie EK's samengesteld. Dit directieteam bestaat uit Fred Rozendaal, algemeen directeur en eindverantwoordelijke, Jan de Mooij, commercieel directeur en Ton van Egmond, financieel en juridisch directeur. De komende tijd zal het EK directieteam een uitvoerend EK projectteam formeren.

"Wij hebben veel ervaring, kennis en kunde in huis en met dit directieteam zetten we die maximaal in," zegt Belle de Bruin, voorzitter van het CHIO Rotterdam. "We kijken met energie en plezier uit naar de aanloop en uiteindelijke realisatie van het EK springen, Dressuur en Para-dressuur in 2019."

Het directieteam van het CHIO Rotterdam wordt per 1 maart 2017 gevormd door Jan de Mooij, als eindverantwoordelijke in de rol van algemeen en commercieel directeur en Ton van Egmond in de rol van financieel en juridisch directeur. Samen met het CHIO projectteam zullen Jan de Mooij en Ton van Egmond ook de komende jaren van het CHIO Rotterdam weer een succes maken.

Fred Rozendaal heeft van 2009 tot en met 2013 leiding gegeven aan het CHIO Rotterdam en was directeur van het succesvolle EK Dressuur Rotterdam in 2011. Sinds juni 2012 is hij verantwoordelijk voor het sociaal-maatschappelijk programma van de Stichting Trustfonds Hippische Alliantie Rotterdam, waar vele projecten, zoals Werken als een Paard, onder vallen.

Jan de Mooij was van 2011 tot 2014 als bestuurslid van het CHIO Rotterdam verantwoordelijk voor de portefeuille commercie. Sinds oktober 2014 is hij algemeen directeur van het CHIO Rotterdam.

Ton van Egmond is sinds oktober 2012 aan het CHIO Rotterdam verbonden en vanaf 2014 als financieel manager.

  • Share this article