RV Oud-Beijerland wint met overmacht Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup dressuur

Vrijwel onbedreigd heeft RV Oud-Beijerland vandaag voor de 5e keer in het tienjarig bestaan van de competitie de Rabobank CHIO Zuid-Holland Cup dressuur gewonnen. Individueel was de hoogste score voor Sjanine van de Jagt (Oud-Beijerland) met TC Cruise Control. Zij reed in de M1-rubriek een percentage van 76.44% en was daarmee veruit de beste combinatie.

RV Oud-Beijerland was ook tijdens de voorronde in het Pinksterweekend en gisteren tijdens de halve finale overmachtig. Het team bestond naast Sjanine van der Jagt uit Roos van Schaik met TC Choclat, Jasmien de Koeyer met TC Take it Easy en Jessica Buijing met W. Esther de Jeu. Vandaag begonnen de vier finalisten weer met een blanco sheet, de resultaten van de voorronde en halve finale telden niet meer. Op de tweede plaats eindigden de Hoeve Westland Ruiters (Poeldijk), de derde plaats was voor de Poeldijkse Ruitervereniging en de vierde plaats was voor RV & PC ’s Gravenhof (Nootdorp).

Individueel werd de M1-klasse gewonnen door Sjanine van de Jagt met TC Cruise Control, de M2 klasse door Carola Haars met Allesa (65.00%), de Z1 klasse door Stephanie Kok met Tessa (66.27%), de Z2-klasse door Jasmien de Koeyer met TC Take It Easy(71.57%)<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

en de ZZ-klasse door Jessica Buijing met W. Esther de Jeu (71.05%).
  • Share this article