Rotterdam Room officieel in gebruik genomen

AMH 7484

Tijdens de bijeenkomst van Sociëteit Schoufour is vanavond in aanwezigheid van de leden van de Sociëteit en Rotterdam Partners en Rotterdam Topsport de volledige gerestylde Rotterdam Room in de Grandstand in gebruik genomen.
De Rotterdam Room is gedurende 11 maanden per jaar een representatieve ontvangstruimte in de Grandstand die voor bijzondere ontvangsten en gelegenheden ingezet kan worden door de leden van de Hippische Alliantie Rotterdam en hun partners. Tijdens het internationale topsportevenement verandert de Rotterdam Room voor 4 dagen in de werkplek van jury, omroep en tijdregistratie.


In de Rotterdam Room is de band tussen de hippische sport en de stad op fraaie wijze gevisualiseerd met afbeeldingen van de skyline van Rotterdam met dressuurruiter Edward Gal die over het dak van het Rotterdamse stadhuis piaffeert en wereldkampioen Jeroen Dubbeldam die over de Erasmusbrug springt.


"We zijn er trots op dat onze mooie boardroom in het grootste en mooiste stadspark van Nederland en met uitzicht op de skyline van Rotterdam nu ook de rest van het jaar gebruikt wordt voor ontvangsten en bijeenkomsten," zegt Jan de Mooij, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. "Het CHIO Rotterdam is van oudsher een belangrijk zakelijk platform en de Grandstand, het 'Huis van het CHIO' wil graag in de overige 11 maanden van het jaar als economisch uithangbord en representatieve meetingaccommodatie fungeren."

  • Share this article