Rijnmond InZaken

Rtv rijnmond

RTV Rijnmond start binnenkort een nieuw initiatief, Rijnmond InZaken, voor ondernemers in de regio. Rijnmond InZaken is naar verwachting vanaf half mei te vinden op Rijnmond.nl en geeft nieuws en informatie over bedrijven, producten en bedrijfsevenementen.

“Het wordt een apart business platform op onze website. Nu is iedereen van ons gewend dat onze reporters voornamelijk bij slecht nieuws op de stoep staan.” zegt Arjan Roos van RTV Rijnmond. “In Rijnmond InZaken vertellen we ook over uw mooie jaarcijfers, nieuwe bedrijfspand, die grote deal en nieuwe initiatieven en producten.”

Bedrijven uit de regio kunnen lid worden van het business platform. Zo’n lidmaatschap geeft zichtbaarheid op de website maar ook toegang tot een aantal sportevenementen in Rotterdam en tot de Rijnmond Experience. Dat zijn bijeenkomsten in de studio van RTV Rijnmond waar ondernemers zelf met elkaar in de studio aan de slag gaan. De eerste reacties op dit zakelijke initiatief van Rijnmond zijn erg positief. In de aanloop naar en tijdens het CHIO Rotterdam horen we er vast nog meer over!

  • Share this article