Rabobank Rotterdam, Rotterdam Topsport en KNHS verlengen samenwerking

DSC 1819 Border Maker

Rotterdam, 24 juni 2012 – Vlak voor aanvang van de Longines Grand Prix Port of Rotterdam tekende Frans Lavooij als voorzitter van het CHIO Rotterdam, Jan Peter Balkenende namens de Raad van Advies en penningmeester van het CHIO Rotterdam, Con Schoenmakers, drie belangrijke meerjarige samenwerkingsovereenkomsten met Rabobank Rotterdam, Rotterdam Topsport en de KNHS.

Met de Rabobank wordt het hoofdsponsorschap voor 2 jaar gecontinueerd “Rabobank Rotterdam is al vele jaren nauw betrokken bij het CHIO Rotterdam. In de afgelopen twee edities is die samenwerking alleen nog maar intensiever geworden. Paardensport is voor Rabobank historisch belangrijk en het CHIO is voor onze bank hier in Rotterdam een prachtig evenement. Daar gaan we graag mee door!” aldus Coert Beerman, directievoorzitter van Rabobank Rotterdam.

De samenwerking met de gemeente Rotterdam en Rotterdam Topsport wordt voor vier jaar gecontinueerd. Wethouder Antoinette van der Laan: “Het CHIO Rotterdam is een waanzinnig evenement en geweldig belangrijk omdat het de sport, het bedrijfsleven en de stad op een fantastische manier bijeen brengt.”

De laatste handtekening vanmiddag werd geplaatst onder het contract met de KNHS waarmee het CHIO Rotterdam ook voor de komende jaren de ‘O’ status (Officiel) krijgt. “Een landenwedstrijd is voor de sport in ons land enorm belangrijk. De KNHS is daarom erg blij dat Rotterdam zich gepositioneerd heeft bij de beste internationale concoursen en de deze landenwedstrijden organiseert.”

  • Share this article