Olympische campagne Rabobank van start

Bijzondere sportprestaties komen niet uit de lucht vallen. Ook niet als je heel talentvol bent. Echt succesvol zijn vergt een jarenlange toewijding. Van de sporter zelf, maar ook van zijn omgeving.

Bijzondere sportprestaties komen niet uit de lucht vallen. Ook niet als je heel talentvol bent. Echt succesvol zijn vergt een jarenlange toewijding. Van de sporter zelf, maar ook van zijn omgeving. Daarom sponsort de Rabobank al meer dan 15 jaar de hockey-, wieler- en paardensport in de volle breedte, van recreatief tot de top. En zijn we er niet alleen op de momenten dat het goed gaat, maar staan we ook klaar als het even wat minder loopt. Zo lever je namelijk echt een bijdrage aan het succes van een sporter. En geef je hem of haar de ruimte om te groeien.

Dat deze aanpak resultaat heeft, bewijst het Rabo Topsport Team. Onder meer met de gouden medailles van Anky van Grunsven, Marianne Vos en het dames hockeyteam met Naomi van As. Hun verhalen staan centraal in de nieuwe campagne ‘Van begin tot goud’. Waarmee de Rabobank alle sportliefhebbers in Nederland wil vertellen wat je als sporter in je leven tegenkomt, onderweg naar het grootste en meest belangrijke sportpodium ter wereld.

Sportiefste online platform van Nederland.
Het platform rabosport.nl/vanbegintotgoud is een interactief platform en staat vol met verhalen van Rabo-sporters. Met de hashtag #ziningoud houdt het Rabo Topsport Team sportliefhebbers via social media dagelijks op de hoogte, in aanloop naar Londen en tijdens de Spelen zelf. Zo ontstaat een platform met elke minuut ‘vers’ Olympisch nieuws en een plek waar Nederland de sporters persoonlijk kan aanmoedigen op weg naar hun hoogtepunt in London. Van het eerste bekertje tot een met het gloriemoment op de spelen. Van klein opdondertje met potentie tot vaste kracht in de Nationale selectie. Het komt allemaal aan bod in drie prachtige minidocumentaires (vanaf 1 juni te zien op rabosport.nl/vanbegintotgoud) en een expositie over Anky, Marianne en Naomi. Sporters steunen van begin tot goud. Dat is het idee. Volg het Rabo Topsport Team op rabosport.nl/vanbegintotgoud.

  • Share this article