Nog minder hindernissen tijdens CHIO Rotterdam

DSC 5520

Dit jaar hebben het CHIO Rotterdam, RRR en Aafje opnieuw gekeken hoe de ontvangst van bezoekers die slecht ter been zijn verder verbeterd kan worden. Naast het overdekte rolstoelterras langs de Rotterdampiste, de parkeerplaats voor scootmobielen, de aangepaste toiletten en het transport naar en over het terrein is dit jaar vooral gekeken hoe het aanmelden en de ontvangst van deze gasten beter kan verlopen.

“Het klinkt opmerkelijk voor het grootste paardensport evenement van ons land maar het is echt waar. Het CHIO Rotterdam is al voor de 13e keer op rij Zonder Hindernissen. Voor iedere paardensportliefhebber is het CHIO echt een uniek evenement. Daarom slaan RRR, Aafje, CHIO Rotterdam en een aantal trouwe vrijwilligers dit jaar de handen weer ineen om te zorgen dat ook bezoekers die slecht ter been zijn, zich meer dan welkom voelen. Ieder jaar stelt de organisatie van het CHIO Rotterdam een groot aantal toegangskaarten ter beschikking voor deze doelgroep. De samenwerking is zeer goed. Ieder jaar kijken we samen hoe we de infrastructuur voor deze doelgroep kunnen optimaliseren”, aldus Elly van der Wal van Aafje.

Er is ieder jaar veel animo om het CHIO Rotterdam te bezoeken en het rolstoelterras zit vaak al snel vol. Per bezoeker kan er één begeleider op het rolstoelterras en vanwege de veiligheid is er een maximaal aantal rolsstoelen toegestaan op het terras. Aanmelden kan via de mail naar [email protected] of telefonisch tijdens kantooruren op 088 823 1145 (Fleur Peters) tot 11 juni a.s. Vol=vol.

  • Share this article