Nog meer shoppen tijdens 69ste CHIO Rotterdam.

Stroodorp

Het Stroodorp van het CHIO Rotterdam is een begrip. Al sinds de beginjaren van het evenement nemen de vele tienduizenden Rotterdammers, paardensportliefhebbers en zakelijke relaties die het CHIO Rotterdam bezoeken, graag een kijkje in de stands die in het Stroodorp te vinden zijn. Zelfs bij de internationale topdeelnemers aan het evenement is het Stroodorp van het CHIO Rotterdam een begrip.

Dit jaar is er een compleet nieuwe terreinindeling met nog meer stands. Naast het bekende Stroodorp, waar als vanouds de lifestyle producten van o.a. Longines en Hästens te zien zijn, zijn er ook de stands bij het entree terrein en een groot aantal extra stands aan de nieuwe promenade.Op de promenade zijn o.a. mode en schoenen te vinden en de Rotterdamse Spido is er prominent aanwezig. Er is een breed aanbod op hippisch, lifestyle en leisure gebied en gevarieerde horecagelegenheden.

Daarnaast hebben de stands een nieuwe sfeervolle vormgeving. Vroeger waren het eenvoudige stands van stro, dit jaar zijn het luxe bedouïnen tenten en pagode tenten met de uitstraling die past bij de thema's van het evenement, de Zijden Loper (het Midden Oosten) en de Rode Loper (China).

Standhouders in het Promodorp en het Stroodorp hebben gedurende de dagen van het evenement een perfecte mogelijkheid om (nieuwe) producten te presenteren aan de gemiddeld 50.000 bezoekers die tijdens het CHIO Rotterdam een dagje uit zijn. De stands in het Stroodorp zijn inmiddels uitverkocht, op het entree terrein zijn nog 2 stands beschikbaar en op de nieuwe prestigieuze promenade zijn nog enkele stands beschikbaar.

Geïnteresseerd in een stand? Of bel+31 10 4528900 of mail mailto:[email protected]

  • Share this article