Nieuwe Vrienden van het CHIO Rotterdam

DSC 2727

Nog altijd groeit de business club, Vrienden van het CHIO Rotterdam met interessante nieuwe ondernemers van mooie bedrijven. Zo werden onlangs Frank de Nijs van Hof van Bemiddelaars en Richard den Buitelaar van Q-Makelaars lid van de business club.

We stellen ze graag voor:

Frank de Nijs kwam via andere Vrienden van het CHIO in contact met het evenement en de business club. De diensten die zijn bedrijf biedt om complexe juridische zaken en geschillen praktisch op te lossen zonder eindeloze rechtsgangen of escalaties hebben al menig bedrijf veel tijd en geld bespaard. Een interessante propositie voor de bedrijven die aangesloten zijn bij de Vrienden van het CHIO Rotterdam. Frank de Nijs heeft het evenement al enkele keren bezocht en noemt de business club van complementaire meerwaarde. “Het is de onbekendheid dat deze bemiddelaars in zaken en geschillen bestaan, die in juridische zaken vele malen effectiever, doelgerichter, resultaatgerichter en tijdbesparend kunnen optreden. Deze werkwijze is een mentaliteit die Rotterdammers aan moet spreken. Ik verwijs graag naar de referenties met hun ervaringen en behaalde resultaten op onze website.” aldus de directeur van Hof van Bemiddelaars.

Richard den Buitelaar, eigenaar van Q-Makelaars was nog niet eerder op het CHIO Rotterdam aanwezig. Hij kent het evenement vooral van naam en van TV en via een van z’n medewerkers die als vrijwilliger en trotse ambassadeur actief is. Mede daardoor ziet hij de paardensport, het evenement en de business club als een uitstekende plek om zijn zakelijke netwerk uit te breiden.

Q Makelaars is één van de grootste full-service makelaars van Nederland en groeit heel snel. Inmiddels heeft het bedrijf 11 kantoren en is met ruim 50 medewerkers actief in de regio's groot-Rijnmond en West-Brabant. Q Makelaars richt zich op zowel de woningmakelaardij (huur en koop) als op de bedrijfshuisvesting. De paardensport spreekt Richard den Buitelaar erg aan; “De breedte van deze sport is heel bijzonder en het CHIO Rotterdam biedt mooie kansen om te verbinden met de maatschappij. Daar willen wij graag bij horen!”

  • Share this article