Nieuwe opzet CHIO Zuid-Holland Cup springen

1 Winnaar Zuid Holland C Up 2

Het CHIO Rotterdam organiseert in samenwerking met Manege de Prinsenstad in Delft de CHIO Zuid-Holland Cup voor KNHS springruiters in de klassen M, Z en ZZ, die lid zijn van een vereniging aangesloten bij de KNHS Regio Zuid-Holland. Selectie voor deelname aan de CHIO Zuid-Holland Cup 2016 vindt plaats via de Zuid-Holland Voorjaarstrofee. Die competitie bestaat uit 6 wedstrijden in de regio en een finale in Delft op 11 & 12 juni. 15 combinaties in de klasse M en 15 combinaties in de klasse Z/ ZZ mogen deelnemen aan de rubriek tijdens het CHIO Rotterdam op vrijdag 24 juni, direkt na de FEI Furusiyya Nations Cup.

De selectiewedstrijden Zuid-Holland Voorjaarstrofee zijn op:

Zondag 3 april in Maassluis
Zondag 17 april in Maasdijk
Zaterdag 23 & zondag 24 april in Rotterdam
Zaterdag 30 april & zondag 1 mei in Wateringen
Donderdag 5 mei in Waddinxveen
Zaterdag 28 & zondag 29 mei in Den Haag

De finale is op zaterdag 11 & zondag 12 juni 2016 in Delft.

Per selectiewedstrijd wordt een klassement opgemaakt, vanuit de totaal opgemaakte einduitslag ontvangen de voor de Regio Zuid-Holland uitkomende combinaties plaatsingspunten voor de door hun behaalde plaatsen in het totaalklassement.

De beste 2 resultaten uit de selectiewedstrijden plus het resultaat van de Finale tijdens Outdoor Concours Delft bepalen de winnaar van de Zuid-Holland Voorjaarstrofee. Dit is de beste ruiter of amazone uit Zuid Holland van het afgelopen seizoen in een bepaalde klasse.

De 15 hoogst geplaatste combinaties uit de finale van Outdoor Concours Delft, in de klasse M en de 15 hoogst geplaatste combinaties uit de klasse Z/ZZ plaatsen zich voor de CHIO Zuid-Holland Cup Springen.

Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar [email protected]

  • Share this article