Nieuwe generatie Havenbedrijven sluit zich aan

Hindernis Havensyndicaat

De relatie tussen CHIO Rotterdam en de Rotterdamse Havenbedrijven dateert van het allereerste begin van het evenement. “Een kleine kern van bekende familiebedrijven is er altijd te vinden,” aldus Steven Lak, voorzitter van Deltalinqs.

“Wij merken echter dat het dit evenement met internationale standing ook prima kansen biedt voor de nieuwe generatie van bedrijven die betrokken zijn bij de Rotterdamse haven. Als een inktvlek breidt het Syndicaat van de Rotterdamse Havenbedrijven zich uit.”


Dit jaar hebben Deltalinqs, Maersk en Deutsche Bank de handen in een geslagen om een extra impuls te geven aan het aantrekken van contacten binnen de offshore en maritieme wereld. Naast de borrel van de leden van het Havensyndicaat van afgelopen donderdag is er vandaag een mooie ontvangst voor zo’n 150- 200 relaties van deze 3 bedrijven. En om de betrokkenheid van de haven bij het CHIO Rotterdam ook voor de buitenwereld zichtbaar te maken zullen wethouder Pex Langenberg (Haven, Duurzaamheid, Mobiliteit en Organisatie) en Havenman van het Jaar Raymond Riemen (CEO Broekman Group) vandaag de prijs van de Longines Grand Prix Port of Rotterdam uitreiken.

  • Share this article