Nieuwe bodem rijbaan De Hazelaar van CHIO en Vrienden van het CHIO

Hazelaar cheque bewerkt

Cadeau symbool voor toekomst van Hippische Alliantie Rotterdam

Rotterdam, 6 december 2012 – Tijdens de bijeenkomst vanavond van de Vrienden van het CHIO Rotterdam ontving Astrid Westerman, voorzitter van rijvereniging de Hazelaar, uit handen van Belle de Bruin, voorzitter van het CHIO Rotterdam en Pieter Baan, voorzitter van de Vrienden van het CHIO, een cheque ter waarde van € 4800,=. De schenking van de Stichting CHIO Rotterdam en de Vrienden van het CHIO is bestemd voor het ophogen van de bodem van de binnenrijbaan van De Hazelaar en is een symbolisch afscheids- en aanmoedigingscadeau voor Frans Lavooij die eind september aftrad als voorzitter van het CHIO Rotterdam maar zijn taak als voorzitter van de Hippische Alliantie Rotterdam zal voortzetten.

Astrid Westerman dankte namens de Hazelaar en alle valide en minder valide ruiters die gebruik van de gerenoveerde rijbaan zullen maken, de Stichting CHIO Rotterdam en de Vrienden van het CHIO voor deze gulle gift: "Een prachtig welkomstcadeau voor onze toetreding tot de Hippische Alliantie. Als dat nog maar het begin is van onze samenwerking zie ik de toekomst met heel veel vertrouwen tegemoet!"

"Dit is een mooi symbool hoe partijen binnen de Hippische Alliantie elkaar kunnen steunen," aldus Frans Lavooij, voorzitter van de Hippische Alliantie Rotterdam. "Ik ben ervan overtuigd dat de drie partijen binnen de Hippische Alliantie elkaar en de hippische sport veel te bieden hebben en ga er graag mee aan de slag!"

Met rijvereniging de Hazelaar werd tijdens het afgelopen CHIO Rotterdam een intentieverklaring getekend tussen het CHIO Rotterdam en de Rotterdamsche Manège om samen te werken aan de ontwikkeling van de hippische topsport, breedtesport en aangepaste sport. De Hippische Alliantie Rotterdam, waar deze partijen deel van uitmaken geeft concrete invulling aan die gezamenlijke activiteiten.

  • Share this article