Mooie samenwerking levert extra PK’s bij Vriendenbijeenkomst

IMG 2976 klein

De twee Legacy Partners van het CHIO Rotterdam, Mercedes-Benz en Allianz, hadden voor de Vriendenbijeenkomst van gisterenavond de handen ineen geslagen en een geweldig programma samengesteld. Beide bedrijven zijn nauw betrokken bij de Formule 1 sport en daar mochten de Vrienden van het CHIO Rotterdam gisteren de sfeer van proeven. De prachtige showroom van ROGAM was daar natuurlijk het ultieme decor voor.

Na inspirerende woorden van Allianz Nederland CEO, Sjoerd Laarberg, luisterden de vrienden aandachtig naar de ervaringen van de huidige Safety Car driver en coureur Bernd Maylaender. En zoals bij elke vriendenbijeenkomst mocht voorzitter van de Vrienden van het CHIO Rotterdam, Pieter Baan, weer een vijftal nieuwe Vrienden verwelkomen (Dorsoo, PwC, Ten Holter/Noordam, Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen LLP en Surtronics B.V.) en vertelde bestuurslid Jan de Mooij over de laatste ontwikkelingen rondom de naderende 66ste editie van het CHIO.

Daarna was het tijd om te kijken hoe het zat met de kennis en vaardigheden van de Vrienden rondom autoraces. Door het beantwoorden van F1-vragen en het rijden van een parcours op de miniatuurracebaan bleek het team behorend bij het circuit van Spa uiteindelijk over de grootste F1-kenners te beschikken. Iedereen was enthousiast over de nieuwe interactieve opzet van deze Vriendenbijeenkomst. En de extra PK’s van Mercedes-Benz en Allianz hebben daar een belangrijke bijdrage aan geleverd.

Bekijk het filmpje van de bijeenkomst

  • Share this article