Masterclass tuigpaarden maken zich op voor CHIO - Rotterdam

Chiomasterclassklein

De Anemone/Pavo Masterclass voor tuigpaarden heeft inmiddels drie verschillende winnaars opgeleverd. Na de aftrap in april in Mierlo waar Cherokee (v. Torino) won, was Wander (v. Marvel) met Aris van Manen zaterdag de topper op Jumping Etten-Leur en ging de AES goedgekeurde hengst PrimeVal Bentley VDL (v. Larix) met Derk Jan Mekkes zondag aan kop op Outdoor Gelderland.

Maar ook de talentvolle paarden Elvin T(v. Waldemar) met Harry Claessen, de KWPN goedgekeurde hengst Aron HBC(v.Ganges) met Cees Embregts en Cognac (v.Whiskey) met Nico Calis zijn in grote vorm om het de voorgaande winnaars moeilijk te gaan maken.

De strijd in de Anemone / Pavo Masterclass competitie, supported by ’t Peerdewinkeltje, is nog nooit zo spannend geweest. Zes fantastische tuigpaarden die meer dan voldoen aan de gestelde criteria om deel te nemen aan de meest prestigieuze tuigpaardencompetitie. Deze criteria zijn: Tuigpaarden die op een natuurlijke manier bewegen, daarbij heel veel zelf houding, front en een mooi oren spel hebben en zonder hulpmiddelen worden voorgesteld.

Het is fantastisch om zes van deze top talenten tegen elkaar te zien strijden. Tuigpaarden zijn er op gefokt om naarmate het applaus toeneemt de prestaties te verbeteren. Zorg dat u deze prachtige show ter promotie van het Nederlandse Tuigpaard niet mist.

23 juni tijdens CHIO Rotterdam. Voor meer informatie: www.chio.nl

  • Share this article