Longines en de hippische sport; bijna 90 jaar ervaring in precisie en elegantie

Longines hindern 1

Met grote passie is Longines al bijna 90 jaar betrokken bij de hippische sport. Door haar rol als officieel tijdswaarnemer tijdens prestigieuze show-jumping evenementen over de hele wereld heeft het horlogehuis zichzelf als essentiële partner van deze sport gepositioneerd. Longines is officieel partner van bijna alle CSIO evenementen binnen de Nations Cup.

Aan het einde van het Nations Cup seizoen reikt Longines traditiegetrouw de Longines Press Award for Elegance uit aan de beste ruiter en amazone van het seizoen. Zij worden beoordeeld op zowel prestatie als elegantie. Dit jaar wordt de trofee, cheque en een set Longines horloges in Rotterdam uitgereikt.

Het horlogehuis uit St-Imier (Zwitserland) is tevens officieel tijdswaarnemer van Royal Ascot, Prix de Diane Longines, de Longines Mackinnon Stakes tijdens de Melbourne Cup Carnicval, de Grosser Preis von Baden, de Singapore Gold Cup, de Kentucky Derby en de Dubai World Cup. Longines is sinds 1832 gesitueerd in het Jura gebergte, heeft al meer dan 175 jaar onafgebroken ervaring in horlogevakmanschap en een rijke sporthistorie als officieel tijdwaarnemer tijdens diverse wereld kampioenschappen. Longines staat bekent om haar elegante uurwerken en maakt deel uit van The Swatch Group, ’s werelds nummer 1 horlogemaker. Longines is verkrijgbaar in meer dan 130 landen.


  • Share this article