Longines DolceVita in de spotlights tijdens CHIO Rotterdam

Dolce Vita

Longines presenteert tijdens het 68ste CHIO waardige erfgenaam van een traditie waarin elegantie de hoofdrol speelt, de Longines DolceVita collectie is vanaf het begin een wereldwijd succes. Geïnspireerd op het goede Italiaanse leven wordt de “Dolce Vita” gedragen door dames die genieten van al het moois in het leven. Speciaal voor deze dames heeft Longines een nieuwe interpretatie van de collectie geïntroduceerd waarin een subtiele combinatie van zachte rondingen en geometrische lijnen naar voren komen.

Deze vrouwelijk en charmante ontwerpen zullen elegante dames niet teleurstellen. De Longines DolceVita reflecteert een stijl die past bij chique en kleurrijke paardenevenementen.

Met een stalen kast, soms bezet met diamanten, is de Longines DolceVita collectie verkrijgbaar in vier maten. Een zilverkleurige "flinqué" wijzerplaat met Romeinse cijfers, een zwart gelakt of blanke parelmoer wijzerplaat met diamanten siert de horloges van deze collectie. De blauw stalen wijzers tonen de uren en minuten. Met een kwartsuurwerk zijn de modellen verkrijgbaar met een stalen band of zwart, wit, grijs of rood lederen band. Kom ze bekijken in de Longines stand in het Stroodorp.

  • Share this article