Longines 10 jaar betrokken partner

Rsz longines clocks 1

Het CHIO Rotterdam was tien jaar geleden een van de eerste concoursen die een partnership met het Zwitserse horlogemerk Longines sloot. Longines adopteerde de Grote Prijs van de Rotterdamse haven die omgedoopt werd tot Longines Grand Prix Port of Rotterdam om de internationale allure van beide merken te benadrukken. Tevens werd Longines de Official Time Keeper en Official Watch van het CHIO Rotterdam. Niet voor niets werd Longines tijdens het afgelopen Hippisch Haven Gala beloond met de CHIO Sponsor beker.

De betrokkenheid van Longines bij de internationale paardensport en het CHIO Rotterdam is sinds die tijd flink uitgebreid. En ook de functie als Time Keeper is inmiddels flink gemoderniseerd! Maar niet alleen in onze jurytoren is Longines een gewaardeerd merk. Veel paardensportliefhebbers delen de passie voor deze prachtige kwaliteitsvolle horloges. Bijvoorbeeld de Longines Conquest Classic
Moonphase die hier in Rotterdam te zien en te koop is in het Stroodorp en wordt uitgereikt aan de winnaar van de Longines Grand Prix Port of Rotterdam. En reken maar dat de deelnemende combinaties graag met dit horloge naar huis gaan!

  • Share this article