Legacy Partners kiezen komende jaren bewust voor CHIO Rotterdam

Dura Vermeer en Indofin Group verlengen Legacy Partnership.

Tijdens het Hippisch Haven Gala gisterenavond in het stadhuis van Rotterdam hebben Indofin Group en bouwconcern Dura Vermeer in de vorm van een Legacy Partnership Overeenkomst hun steun aan het CHIO Rotterdam voor de komende jaren verlengd Voor beide bedrijven was het een welbewuste keuze om zich opnieuw voor langere tijd aan het CHIO Rotterdam te verbinden.

"We zijn er trots op dat deze trouwe partners zich in deze economisch moeilijkere tijden opnieuw voor meerdere jaren verbinden aan ons evenement," zegt Leendert Bikker als bestuurslid verantwoordelijk voor de sponsoring van het evenement. "En wat nog belangrijker is, dit zijn niet zomaar sponsors, het zijn echte partners. Kijk maar naar de succesvolle ontwikkeling van ons Kinderdorp waarvan Indofin de initiatiefnemer was en de nieuwe Grand Stand die mede dankzij Dura Vermeer tot stand is gekomen. Deze partners helpen bouwen aan de toekomst van het CHIO Rotterdam."

Voor Job Dura, bestuursvoorzitter van Dura Vermeer is de ondersteuning van het CHIO Rotterdam bijna vanzelfsprekend; "Mijn grootvader heeft in 1948 aan de wieg gestaan van het ontstaan van het CHIO Rotterdam en ons bedrijf en onze familie is vanaf dat moment altijd nauw betrokken geweest bij het evenement. Je zou dus kunnen zeggen dat het me met de paplepel is ingegoten. Voor Dura Vermeer is het CHIO een ontzettend belangrijk evenement om relaties te ontmoeten en ons als toonaangevend bouwbedrijf te presenteren. Het is een traditie die we in ere houden en samen met het CHIO door moeten ontwikkelen."

Cees de Bruin, oprichter van Investeringsmaatschappij Indofin is inmiddels al jarenlang nauw betrokken bij het CHIO Rotterdam. "We zijn de laatste jaren enorm aan de weg aan het timmeren met dit unieke Rotterdamse hippische evenement en weten dingen te realiseren die goed zijn voor de sport en de stad. En er zit naar mijn mening nog veel meer potentieel in. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen," aldus De Bruin.

  • Share this article