Laurens van Lieren kiest voor studie

Laurens van Lieren 2

Stad aan het Haringvliet, 7 oktober - Laurens van Lieren heeft in goed overleg met President Dressage Stables besloten zijn functie daar neer te leggen

Eind vorig jaar heeft Laurens de Amerikaanse Mastery University succesvol afgerond en besloot zich daarna verder te ontwikkelen in coaching en managementondersteuning. Daarom begon hij dit jaar aan een studie. Om zich daar volledig op te kunnen richten heeft hij nu besloten zijn werkzaamheden als ruiter neer te leggen. President Dressage Stables betreurt zijn besluit, maar heeft hier wel begrip voor.

Carolyn de Roo - Kooiman van President Dressage Stables zal naarstig op zoek gaan naar een vervanger/vervangster, die haar toppaarden naar het door haar gevraagde hoge niveau kan brengen.
Stal Hexagon, het bedrijf van Laurens zijn vader, heeft aangeboden om Laurens te ondersteunen bij zijn toekomstplannen. Niet alleen zullen zijn paarden daar onderdak vinden, maar ook biedt dit bedrijf Laurens een prima uitgangspositie zich verder te ontwikkelen op het gebied van coaching en management.

bron: President Dressage Stables

  • Share this article