Kaartverkoop 64ste CHIO Rotterdam van start!

Vanaf vandaag zijn via de website van het CHIO Rotterdam, www.chio.nl, kaarten te bestellen voor de 64ste editie van het hippische sportevenement in het Kralingse Bos. Het CHIO Rotterdam vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 24 juni en is voor zowel de internationale dressuur- als de springruiters een belangrijk observatiemoment voor de Olympische Spelen 2012 in Londen. Bezoekers kunnen op een veilige en gemakkelijke manier via internet losse dagkaarten en zaterdagavondkaarten bestellen, maar ook passe partouts voor het gehele evenement.

“Alleen hier in Rotterdam en in Aken kan zowel de springtop als de dressuurtop een landenwedstrijd rijden. Daarmee zijn we een goede generale repetitie voor de landenteams waarmee bondscoaches hun selecties en aanpak voor de Olympische Spelen kunnen verfijnen,” zegt Laurens van Lieren, Directeur Sportief Dressuur van het CHIO Rotterdam. “Bovendien maakt onze landenwedstrijd springen wederom deel uit van de prestigieuze FEI Nations Cup™ competitie wat het CHIO Rotterdam tot de 8 beste concoursen ter wereld doet behoren en waarin de deelnemende landen graag een goede prestatie leveren,” vult collega Directeur Sportief Springen, Emile Hendrix, aan.
Over het CHIO Rotterdam
Het CHIO Rotterdam presenteert al 63 jaar een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau. De rubrieken waar de hippische top aan start komt worden afgewisseld door shownummers, nationale rubrieken en topentertainment. Het CHIO Rotterdam vindt plaats van 20 tot en met 24 juni 2012 op de sfeervolle locatie in het Kralingse Bos in Rotterdam. Rabobank Rotterdam is hoofdsponsor van het CHIO Rotterdam.

  • Share this article